Thursday, 9 November 2017

Bisnes Online Terbaik Untuk Jana Income 4 Angka Sebulan

Bisnes online dah tumbuh macam cendawan lepas hujan. Semuanya mahu mula berniaga. Tapi jangan sembarang pilih bisnes. Pastikan bisnes online tu adalah yang boleh memberi income tambahan setiap bulan kepada anda.

Dan sudah semestinya shaklee adalah bisnes online terbaik untuk jana income 4 angka sebulan.

Kelebihan Bisnes Online Shaklee?


1. Market produk shaklee adalah satu dunia. Kita tak perlu nak war warkan pada dunia luar akan produk ni sebab ia adalah produk yang telah dikenali ramai.

2. Produk Shaklee telah bertapak dalam pasaran selama 100 tahun. Lama tu boleh bertahan. Bila bertahan lama ianya bermaksud produk ini memang power dan dipercayai.

3. Produk shaklee ni ada research oleh saintis saintis terbaik dunia sebelum dipasarkan. Bukan setakat buat kat belakang rumah dan timbang kati.

4. Produk shaklee mempunyai kepakaran dari saintis yang membuat penyelidikan klinikal untuk setiap produk. Dan jugak Shaklee ada satu satunya landmark study di dunia.

Kenapa Saya Buat Bisnes Shaklee


Yang pasti niat kita nak berbisnes adalah nak menambah income dan juga nak membantu orang yang memerlukan produk yang boleh meringankan beban kesakitan mereka.

1. Modalnya rendah dan saya bermula dengan bisnes shaklee bermodal rm80 sahaja.

2. Hasilnya saya dapat berganda ganda income dan dah balik modal pada bulan pertama. Bulan kedua dan seterusnya selama setahun ni, income saya maintain 4 angka sebulan.

3. Saya buat bisnes ni part time sahaja sebab saya ada kerja hakiki di dalam dunia perbankan.

Cara nak mula buat Bisnes Online


Saya tau perkongsian saya ni memang sangat menerujakan sesiapa yang berminat nak tambah income.

Jom baca perkongsian saya tentang bisnes online dari rumah kat link di bawah.

Baca juga perkongsian saya macam mana nak memulakan bisnes online shaklee di sini >> Bisnes Online Modal Rendah <<






Wednesday, 8 November 2017

Bisnes Online Dari Rumah

Bisnes Online dah jadi trending sekarang bagi yang ingin menambah pendapatan keluarga.

Jangan ingat yang nak buat Bisnes Online ni tiada kelayakan atau sijil. Saya tau kebanyakan yang join bisnes online ini paling kurang ada Diploma.

Salah satu sebab ramai yang berkeinginan nak buat bisnes online sebab keadaan ekonomi sekarang yang agak suram dan agak susah untuk mendapat peluang pekerjaan. Heyyy, kenapa perlu berpening kepala mencari pekerjaan walhal ada je peluang untuk buat bisnes bisnes online di depan mata.

Saya pulak mempunyai alasan yang tersendiri. Masih lagi bekerja di sektor perbankan dan kalau dikira pendapatan sudah sangat stabil. Tapi hati emak yang tak sanggup melepaskan anak di bawah jagaan orang lain dan jugak rengekan anak anak membuatkan saya perlu mencari alternatif lain untuk mencari peluang pendapatan.

Sangat besar harapan saya dan saya yakin dengan bisnes online ni, ianya mampu pergi jauh. Insya Allah. Pada bulan pertama saya berbisnes, income saya adalah 2 digit. tapi saya terus berusaha dan pada bulan kedua, income saya terus melonjak ke 4 digit. Dan sekarang adalah tahun pertama saya buat bisnes online dan income saya masih lagi maintain pada 4 digit. Akan terus berusaha untuk dapatkan income 5 digit pada tahun ke 2.

Jadi jangan jadikan apa apa alasan untuk terus berjaya. Semuanya atas diri kita sendiri.

Macam mana nak mula buat bisnes online, klik ini. Saya akan guide korang dan berjaya sama sama dengan saya.




Thursday, 2 November 2017

Bisnes Online Modal Rendah

Bisnes Online dengan modal rendah?

Ada ke ni? Mestilah ada. Meh join macamana saya buat Bisnes Online dengan modal rm69 je. Selepas sebulan saya join bisnes Shaklee ni, income saya terus mencanak kepada 4 angka.

Ini bukan tipu helah semata mata. Ini kenyataan ye.

Saya akan guide korang untuk memulakan Bisnes Online dengan memberi segala sources yang ada.

Yang penting mesti ada :

1. Handphone je untuk buat marketing. Kalau ada laptop lagi bagus.
2. Tak perlu simpan stok beribu ribu.
3. Korang rajin, korang dapat lebih tau. Takde paksaan. Tapi jangan jeles kalau orang lain dapat 4-5 angka sebulan.

Pada zaman sekarang ni, ramai sangat yang tiada masa nak pegi berbelanja ke kedai. Dan cara yang termudah adalah dengan membeli secara online. Maka inilah peluang bisnes online di depan mata yang perlu kita grab. Siapa cepat dia dapat.

Siapa yang boleh join team saya ni?

1. Student yang masih lagi belajar
2. Student yang sudah habis belajar dan ingin mencari duit poket. Yang dah nak habis SPM tu, boleh dah berjinak jinak dengan bisnes ni.
3. Suri rumah yang ingin menambah kewangan keluarga. masih lagi boleh jaga anak dan keluarga kat rumah sambil bambil boleh jana pendapatan.
4. Penjawat awam dan juga pekerja swasta. Yang penting tidak mengganggu tugas hakiki.

Bisnes ni tidak memerlukan kelayakan sijil pun. Yang utama keinginan nak berjaya untuk diri sendiri, keluarga dan masyarakat.

Wasap atau email saya bagi yang berminat untuk buat bisnes online.

Nak tau camne nak buat bisnes online dari rumah, klik kat sini. >>Bisness Online Dari Rumah<<




Sunday, 22 October 2017

Rawat Demam Denggi Dengan Shaklee

Demam denggi hanya akan dapat dikesan selalunya selepas 3 -4 hari demam. Itupun bila tak kebah kebah, mula sakit sendi, baik berjaga jaga.

Sekarang ni, bukan sekadar demam aje, ada jugak datang dengan pakej batuk selesema sekali.

Bila imun badan tak kuat dan tak boleh nak melawan virus yang cuba masuk dalam badan, itu yang membuatkan badan makin lemah.

Nutriferon membantu meningkatkan imun badan untuk melawan segala virus yang singgak ke badan kita.

Serta minum juga performan drink untuk menambah cecair dalam badan. Tak perlu ambik 100++, manis tu ye.

Denggi takde ubat nak merawat. Tapi boleh cuba nutriferon dan performance drink untuk meningkatan imun badan.

Friday, 20 October 2017

Rawat Cyst Dengan Shaklee

Tujuan utama ambik vivix sebab nak hilangkan cyst. Sebab tu ambik 2 botol terus.

Yelah. Bila beli 2 botol, dapat membership free. Huntong sangatkan.

Tapi belum habis lagi sebotol, cyst yang berakar tu semua dah hilang. Dapat rezeki hamil pulak. Selepas tunggu 6 tahun. Memang kuasa Allah betul.

Yang penting ikhtiar. Tak mudah menyerah kalah.

Vivix ni memang berfungsi memperbaiki sel sehingga ke DNA. Bila sel sel badan semuanya sihat, barulah badan insya Allah bebas dari penyakit.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=6220d78a81df90871ed5d07ad6023bf7


Tuesday, 17 October 2017

Kebas Tapak Kaki Shaklee

Pernah rasa kebas pada tapak tangan, hujung jari atau jugak pada tapak kaki?

Korang tau tak nape jadi camtu?

Antara sebab kenapa ada rasa kebas kebas camtu ialah:

💝Masalah urat saraf rosak.

💝Gangguan atau penyempitan pada saluran darah akibat dari penyakit seperti kencing manis.

💝Orang yang kurang kalsium boleh jugak rasa kebas kebas ni.

Kalau rasa kebas tu sekejap je lepas tu hilang takpe. Tapi kalau ianya makin kerap berlaku dan jugak makin teruk, memang kena risau tu.

Dapatkan khidmat bantuan doktor untuk mengenal pasti masalah penyakit.

Lepas tu amalkan jugak makan supplemen untuk membantu menyelesaikan masalah rasa kebas ni.

Nak order, boleh klik link kat bawah atau hubungi saya.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=6220d78a81df90871ed5d07ad6023bf7

Monday, 16 October 2017

Cara Rawat Sakit 3 Serangkai

Penyakit 3 serangkai. Yang tua, yang muda sekarang dah ada kena penyakit ni.

Kalau tak dirawat akan makin parah.

Kalau yang muda, masih lagi ada tenaga. Tapi kalau yang dah berumur tu, tenaga dan kudrat dah makin berkurangan.

Ikhtiarkan dengan vivix, alhamdulillah nampak perubahan. Inilah anak yang cakna pada orang tua.

Syabas.

Nak order, boleh klik link kat bawah atau hubungi saya.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=6220d78a81df90871ed5d07ad6023bf7