Monday, 4 September 2017

Set Kanak Kanak Sihat Shaklee

Set kanak kanak sihat shaklee.


Anak anak ada macam macam ragam. Ada yang tak suka makan nasik, nak makan western je. Ada yang tak suka makan sayur, atau pilih sayur yang sama je.

Ada masa kita sebagai mak mak ni penat lelah cipta resepi nak suruh anak makan. Tapi dia jeling pun tak.

Bila nutrisi dalam badan anak anak tak cukup disebabkan makanan yang tak seimbang, mula la anak anak cepat kena selsema, demam, lesu. Nak belajar tak fokus.

Belum lagi bab susah nak membuang.

Regular customer saya memang sangat suka dengan meal shake sebab proses pembuangan anak dah makin baik sejak anak makan meal shake.


Sebelum ni 4 hari sekali. Nak suruh membuang kena makan ubat yang hospital bekalkan.

Ada jugak yang bagi meal shake untuk naikkan berat badan anak. Ia berfungsi untuk menambah selera anak. Bila dah berselera, barulah anak nak makan kan.


Bila kita dah tau fungsi supplemen, barulah faham betapa pentingnya supplemen dalam tumbesaran anak anak.

#TRIAngels